Хімія. Тести. 8-11 класи

К.: Академія, 2007. — 278 с.: табл. —. (Абітурієнту). Тестові завдання розроблено відповідно до Програми з хімії, затвердженої Міністерством освіти і науки України (2004 р.), методичних рекомендацій (2004-2005 рр.) та вимог до абітурієнтів вищих навчальних закладів. Посібник охоплює теоретичний і практичний матеріал основних розділів курсу хімії і містить різні за функціональним призначенням завдання. Використання їх сприятиме актуалізації і систематизації знань, розвитку інтелектуального потенціалу на різних етапах підготовки до перевірки навчальних досягнень учнів. Для учителів, учнів середн


Мій досвід Тести. Тест для знавців хімії (8-11 класи). admin 18.06.2018 No Comments. – Тест складений за шкільною програмою і включає питання з тем 7-11-их класів. Спробувати свої сили можна і учням 7 класу. Не засмучуйтесь, якщо не знатимете усіх відповідей. У старших класах.все вивчите. Успіхів. Розпочати тестування. Залишити відповідь Скасувати відповідь. Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *.


Фізичні й хімічні властивості. 11 клас. Основні види палива та їх значення в енергетиці країни. Органічні речовини як основа сучасних матеріалів. Контроль знань. Контрольна робота 8 Контрольна робота 9 клас. Контрольна робота 10 клас. Контрольна робота 11 клас. Виховні заходи. МАН. Хімія, 11 кл., рівень стандарту, П.П. Попель, Л.С. Крикля, ВЦ «Академія», 2019. Завантажити підручник. _Вхід на сайт.


Відповіді на тести в кінці підручника. Стан чудовий, на декількох сторінках були помітки олівц Чудова книжка для підготовки до ЗНО, в неї входять такі розділи хімії: загальна, неорганічна, органічна. Відповіді на тести в кінці підручника. Стан чудовий, на декількох сторінках були помітки олівцем, які стерли. Опубликовано с мобильного в 17:02, 11 июня 2020. Просмотры:15. Номер объявления: 654924961.


Тестові завдання для узагальнення знань з курсу хімії 8 клас. 23 Липня, 2014Хімія. Щоб завантажити файл натисніть кнопку “Скачати“. Скачати. Класи неорганічних сполук. Оксиди. (8 кл.) Класи 1 варіант. 1.Вкажіть групу речовин, яка містить лише оксиди 11.Встановіть відповідність формул оксидів їхнім характеристикам. Характеристика оксиду Формула оксиду. A.Несолетвірний оксид; 1. АІ203; Б. Змішаний оксид; 2. S03


Теоретичні уроки, тести та завдання за предметом Хімія. Завдання створені професійними педагогами. МiйКлас — онлайн школа нового покоління. 11 клас. Періодичний закон і періодична система хімічних елементів. Повторення основних понять про будову атомів хімічних елементів.


Збірка «Тестові завдання для контролю знань з хімії. 8 клас» призначена для проведення експрес-перевірки рівня засвоєння навчального матеріалу за курс хімії восьмого класу учнями загальноосвітніх навчальних закладів. Запропоновані тестові завдання дають змогу учням з´ясувати прогалини в знаннях теоретичного й практичного матеріалу вивчених тем та ліквідувати їх напередодні проведення контрольної роботи, а вчителеві – передбачити можливі прогалини в знаннях учнів і намітити шляхи щодо їх ліквідації. Збірка рекомендується вчителям для перевірки рівня засвоєння матеріалу та учням для самопідготов


Париш, О. Тестові завдання для тематичного оцінювання з хімії, 10 клас. [Текст] : Зошит для учнів / О. Париш // Хімія. Шкільний світ. Петриченко, І. Тестування як основний елемент моніторингу якості навчально-виховного процесу [Текст] : [підсумкові контрольні роботи за І семестр : 10–11 кл.] / І. Петриченко, О. Ковшик // Хімія. Шкільний світ.


Тематичні тренувальні тести для підготовки до ЗНО з хімії. Тема 1. Основні хімічні поняття. Речовина. Тема 2. Хімічна реакція. Тема 3. Періодичний закон і періодична система хімічних елементів Д.І Менделєєва. Будова атома. Тема 4. Хімічний зв’язок. Тема 5. Суміші речовин. Розчини. Тема 6. Основні класи неорганічних сполук (оксиди, кислоти). Тема 7. Основи, солі, амфотерні сполуки. Генетичні зв’язки між класами неорганічних сполук. Тема 8. Неметалічні елементи та їх сполуки. Неметали. Галогени. Тема 9. Оксиген і Сульфур. Тема 10. Неметали. Нітроген і Фосфор.


Тестування онлайн з хімії. Пройти тести зовнішнього незалежного оцінювання онлайн з хімії за 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 та 2015 роки. Пробне ЗНО з хімії. ЗНО онлайн 2020 року з хімії – пробний тест. 2019. ЗНО онлайн 2019 року з хімії – основна сесія.


Тестування онлайн з хімії. Пройти тести зовнішнього незалежного оцінювання онлайн з хімії за 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 та 2015 роки. Пробне ЗНО з хімії. ЗНО онлайн 2020 року з хімії – пробний тест. 2019. ЗНО онлайн 2019 року з хімії – основна сесія.


Тести. 8-11 класи:Посібник., Курмакова І.М. Inpleno — книжковий інтернет-магазин. Доставка по Україні. Даруємо радість від кожної придбаної книги. ✆ (093) 866 02 22. Загальна хімія Неорганічна хімія Органічна хімія Основні хімічні поняття. Будова атома. Періодичний закон Д. І. Менделєєва.


11 клас. Позакласна діяльність. Тиждень хімії у школі. Сценарії заходів. Презентації. Тести у форматі MyTestX. MyTest X це - система програм (програма тестування учнів, редактор тестів і журнал результатів) для створення та проведення комп'ютерного тестування, збору та аналізу результатів, виставлення оцінки за вказаною в тесті шкалою. Програма MyTest X працює з дев'ятьма типами завдань:вибір одного, вибір кількох, вказівка послідовності, співвідношення, вказівка істинності чи хибності тверджень, ручне введення числа (чисел), ручне введення тексту, вибір місця на зображенні, перестановка букв. Завдання типу так / ні легко можна отримати, використовуючи тип з одиночним


Загальна хімія Неорганічна хімія Органічна хімія Основні хімічні поняття. Будова атома. Періодичний закон Д. І. Менделєєва. Хімічний зв’язок. Розчини. Класифікація і закономірності перебігу хімічних реакцій. Окисно-відновні процеси. Класи неорганічних сполук. Метали. Неметали. Вуглеводні. Оксигеновмісні органічні сполуки. Нітрогеновмісні органічні сполуки. Рекомендуємо. Химия.


хімія 11 клас тут. Біологія 7 клас "Ракоподібні" тут код сесії GN9G88 та тест "Кільчасті черви" тут (дублюю для тих хто ще не зробив). Виписати пояснення до термінів. Хеліцери, педипальпи, гемолімфа, жирове тіло. Яка функція довгіх і коротків вусів у рака? Автор: lyuba20117 на 20:21 Комментариев нет: Отправить по электронной почте Написать об этом в блоге Опубликовать в Twitter Опубликовать в Facebook Поделиться в Pinterest. хімія 8 клас тут.


Тести з хімії за темою “ Будова атому. Періодичний закон та періодична система Д. І. Менделєєва. ” І рівень. г) кількість енергії, що поглинається при приєднанні електронів до атомів. 11. Виберіть визначення електронегативності елемента: а) здатність атомів елемента віддавати електрони; б) здатність атомів елемента приєднувати електрони


Тренувальні тести для підготовки до ЗНО з хімії. Ткачов В.В. Завантажити. Пропонований мультимедійний диск «Хімія. Комплексна підготовка» в серії «Зовнішнє незалежне оцінювання» призначений для учнів 11 класу, а також тих, хто готується до ЗНО самостійно. Посібник укладено відповідно до програми ЗНО з хімії та призначено для ефективної підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання. Інформаційні матеріали, розміщені на диску, допоможуть Вам визначити рівень своїх знань і вмінь, повторити вивчений матеріал, поглибити знання з хімії.


Хімія 11 клас. Даний розділ містить рекомендації стосовно вивчення навчального матеріалу, тестові завдання та задачі для учнів 11-х класів. Виконані завдання відправляти на електронну адресу: Lenaschool2005@gmail.com. 30.11. 11 А, В. Семестрова контрольна робота.


8 клас. Хімія - 1. У якому ряду наведені приклади тільки хімічних явищ: горіння природнього газу; скисання молока; іржавіння заліза; кипіння води. розчинення цукру у воді; розчинення олова; свічіння лампочки; пожовтіння листя; підгоряння їж. У якій із сполук валентність нітрогену найбільша: NH3; NO2; N2О; Відносна молекулярна маса алюміній сульфату: 123; 75; 342.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Географічний простір землі. 11 клас. Практикум Николай Пугач

Топ 1000 слов. Польский язык. Уровень А1 Ева Лемеш

Збірник задач з фізики. 7 клас Виктор Мацюк